بابهت: خوێندکار
بهڕێزان من Visual Basic بهکار دههێنم وه دهمهوێ به یونیکۆد بنوسم بهڵام ههردوو پیتی ( ۆ ، ێ ) دهکات به نیشانهی پسیار
تکایه هاوکاریم بکهن.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
مەکۆکانی وێبچن » کۆمپیوتەر و ئینتەرنێت (گشتیی) » خوێندکار
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
بهڕێزان من Visual Basic بهکار دههێنم وه دهمهوێ به یونیکۆد بنوسم بهڵام ههردوو پیتی ( ۆ ، ێ ) دهکات به نیشانهی پسیار
تکایه هاوکاریم بکهن.
سڵاو
ببوره ئهم شته ههندێك سهر سووڕ هێنهره بۆم،
نهك تهنیا ئهو پهیامهی جهنابت، بهڵكوو چهندین پهیام و بابهتی دیكهم خوێندهوه له مهكۆكاندا كه لهسهردێڕهكانیاندا نووسراوه " خوێندكار" ئایا بۆ؟ ئایا وشهی خوێندكار مانایهكی دیكهی ههیه جگه له مانا كلاسیكیهكهی خۆی؟ چوونكه ئهو وشهیه هیچ پهیوهندی نهبووه به ناوهڕۆكی ئهو پهیامانهی كه لهگهڵیدا نووسراون.
سووپاس.
بۆ وهڵام نهبوو خۆ من دڵم به ئیوه خۆش بوو ...............................................بههیوای وهڵام
احمد
بهڕێزان تاکهی چاوهڕێی وهڵامی ئێوه بین
منش سهرم سوڕما له وهڵامه بێ تامهی کاک ئاسۆ من من نازانم گهر کهسێ بنوسێ خوێندکار و پرسیارێکی گرنگ بکات ئهوا دهبێت کاک ئاسؤ بنوسێ (خوێندكار" ئایا بۆ؟ ئایا وشهی خوێندكار مانایهكی دیكهی ههیه جگه له مانا كلاسیكیهكهی خۆی؟ چوونكه ئهو وشهیه هیچ پهیوهندی نهبووه به ناوهڕۆكی ئهو پهیامانهی كه لهگهڵیدا نووسراون) ڕهنگه به ڕای بهڕێزی خوێندکار بڤهیه پرسیاری وا بکات بۆ زانیاری بهڕێزت من خوێندکارم له زانکۆی سلێمانی کۆلێژی زانست بهشی کۆمپیوتهر ....................بۆیه داوا له بهڕێزی دهکهم که وهڵامی پرسیارهکهم بداتهوه نهوهک لهسهر وشهی (خوێندکار ) بنوسێ ......................به هیوای وهڵام
سوپاس
سڵاو
بهڕێزم ئێستاش بهلامهوه سهر سووڕ هێنهره كه وشهی خوێندكارت نووسیووه، دهبویه بتنووسایه چۆن بتوان له VB به فۆنتی یۆنیكۆد بنووسم
پاشان مهرج نیه وهڵامت بدهمهوه، چوونكه له VB نازانم.
بۆ برای بهڕێز کاك ئهحمهد منیش VB 6.0به کار دێنم بهڵام به هیچ شێوهیهك به کوردی به کارم نههیناوه.
ئهگهر دهتوانی پهیوهندیم پێوه بکهی بۆ ڕوون کردنهوه سهبارهت به بهکار هێنانی VBبه کوردی.
ئهمهش ئیمهڵهکهمه.
[email protected]
زۆر سووپاست دهکهم
ههمه ڕهش
سڵاو،
نووسینی پهیام و شێوهی داواكردنهكهی ئهحمهد، له بهڕێزێك دهكات كه ههمیشه ههمان پرسیار بۆ زكورد دهنێرێت و گوێ له پهیام ناگرێت.
ڤیژوال بهیسكی شهش پێش هاتنی یونیكۆد بۆ ناو بهرههمهكانی مایكرۆسۆفت دهرچووه، بۆیه مایكرۆسۆفت له ساڵهكانی ٩٩ و ٢٠٠٠ دا سێرڤیش پاكی تایبهتی بۆ فیژوال ستۆدیۆی ١٩٩٨ دهركرد، كه یهكێك لهو پینانه چارهسهربوو بۆ یونیكۆد له ڤیسوال بهیسكیشدا.
بڕۆ لهسهر لاپهڕهی مایكرۆسۆفت بۆ sp بگهڕێ بۆ visual studio ئهوسا كێشهكهت چارهسهر دهبێت و بهرنامهكهی كه دروستی دهكهین لێڕه بۆ تاقیكردنهوه دایبنێ.
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مەکۆکانی وێبچن » کۆمپیوتەر و ئینتەرنێت (گشتیی) » خوێندکار
پشتبهسته به PunBB