وهڵام: چۆنیهتی گواستنهوهی ماڵپهڕێك له ڕاژهكارێكهوه بۆ ڕاژهكارێكی دیكه.
تكايه ولاميك م بؤ بنيرن يارمه تيم ده ن داواكاريم له به ريزئاسؤنادر
ئةمةش ناوة نويَيية كةمة.Mohammed Taha
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆنیهتی گواستنهوهی ماڵپهڕێك له ڕاژهكارێكهوه بۆ ڕاژهكارێكی دیكه.
پهڕه پێشوو 1 … 4 5 6 7 8 9 داهاتوو
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
تكايه ولاميك م بؤ بنيرن يارمه تيم ده ن داواكاريم له به ريزئاسؤنادر
دەست خۆش زۆر بەسود بوو ![]()
تكايه يارمه تيم ده ن من مه كؤيه كم هه يه
ده مه ويت بكوازمه وه
مه كؤكه م فريه www.wafa.6te.net
1.3يه
ده مه ويت بيكه م به
1.2
به لام با به توو به يامه كان نه سرينه وه .
دواتر ده مه ويت بكوازمه وه بؤ ئه م مه كؤيه www.m-wafa.net
تكايه يار مه تيم ده ن هاوريانم
پێشتر له مهكۆی Punbb پرسيار بكه بۆ گۆڕين بۆ وهشانه كۆنهكه دواتر لێره پرسيار لهسهر چۆنيهتی گواستنهوهی بكه
له هه مو جيكا بسيارم كردوه به لام كه سجوابي نه دامه ته وه تا ئيستا 21 بسيارم كردوو ده ر باره ى مه كؤو يانه و مه ل به ر كه س هه ر جوابي شي نه مه ته وه نازانم بؤ جي هه ر نه بي ده توانن بلي ن ئه م كيشه ى تؤ ياخوت ئه وو بسياره ى تؤ به ئيمه جاره سه ر نا كريت
زؤر سووباس Hunerahmed كيان
له كه ل ريزم بؤ هه مو ئه ندامانيش
تكایه سهیری مهكۆی ١،٣ بكه، لهوێدا زۆر جار نوێكردنهوهی PunBB شیكراوهتهوه،
http://www.webchin.org/Meko/viewtopic.php?id=11600
ده ست خؤش كاك ئاسؤنادرى باشه منيش داواكاريه كه م له وي ده نووسم بزانم له وي عيلاجم بؤده كه ن
دووباره سوباس كيان
دهستت خۆش کاک ئاسۆ بابهتێکی جوان و بهسووده
ئهمه چیه؟
This PHP environment doesn't have Improved MySQL (mysqli) support built in. Improved MySQL support is required if you want to use a MySQL 4.1 (or later) database to run this forum. Consult the PHP documentation for further assistance.لهکوێ ئهمه دهنووسێت؟
سلاو کاک ئاسۆ من کهدهڵییت دهبێت بچیته پهپ مای ئهدمین شتێکی وا ببینیت من ئهوهی تۆ بهدی ناکهم
سڵاو دهستت خۆش بێت بۆئهو بابهته بهسوده من یانهکهم هیلاک بووه دهمێکه ههیه دهمهوێت بابهته کان وپهیامهکان و ئهندامان ههموویان بگوازمهوه بۆ یانهیهکی تر من ئهو کارهم پی ناکرێت زۆر قورهسه دهتوانی بۆم بگوازیتهوه زۆر مهمنونت دهبم گهر دهتوانی ههر ئێستا جوابم بدهرهوه سوپاس
قورسیهکهی لهکوێدایه؟ لهکوێ کێشهت ههیه و بۆت جێبهجێ نابێت؟
وهڵا نهم کردووه تاقی دهکهمهوه ئێستا
تکایه ئهم ئیرۆره چیه یارمهتیم بهن
حهقتانه کێشهتان بۆ دروست بێت چونکه ئهک کهلیمهی ئهو بابهته نهماوه له گووگڵ،خۆش گووگڵیش نوێکردنهوه دهکات;).
تکایه یارمهتی
@ kavar
له كاتی Import كردن ئهو ههڵه نيشان ئهدات ؟
@ Jeny Riodan
كامه يهم كهليمهی نهماوه ؟
پهڕه پێشوو 1 … 4 5 6 7 8 9 داهاتوو
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆنیهتی گواستنهوهی ماڵپهڕێك له ڕاژهكارێكهوه بۆ ڕاژهكارێكی دیكه.