بابهت: بۆچی لە زۆربەی کۆدی ڕەنگەکان پێکسڵەکان دەرئەکەون؟
سڵاو ، کاتێک لە وێب ئەتەوێت ڕەنگێک بەیت بە بەشێک هەندێ ڕەنگ هەن پێکسڵەکان دەرئەکەون بۆ نموونە:
ئەم کۆدە #292929 پێکسڵەکان دەرناکەون بەڵام ئەم کۆدە #242424 پێکسڵەکان دەرەکەون
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
مەکۆکانی وێبچن » ڕهنگاڵه - Multimedia (دهنگ، وێنه و ڤیدیۆ) » بۆچی لە زۆربەی کۆدی ڕەنگەکان پێکسڵەکان دەرئەکەون؟
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
سڵاو ، کاتێک لە وێب ئەتەوێت ڕەنگێک بەیت بە بەشێک هەندێ ڕەنگ هەن پێکسڵەکان دەرئەکەون بۆ نموونە:
ئەم کۆدە #292929 پێکسڵەکان دەرناکەون بەڵام ئەم کۆدە #242424 پێکسڵەکان دەرەکەون
لەمەبەستت نەگەشتم مامە ڕێنوار کە ڕوونتر بکەوە.
وەک باسم کرد کاکە پشتیوان ئەو کۆدی ڕەنگە #242424 ڕەنگێکی تەواو جوان دەرناکات تۆزێک چوارگۆشە چوارگۆشەی تێ ئەکات
ببورە چەند دەى خوێنمەوە هەر نازانم مەبەستت چیە
ئادەی مامە پشتیوان ئەو ڕەنگە#242424 تاقی بکەرەوە لە وێب لای خۆت بزانە ڕەنگەکە ساف سافە یان چوارگۆشەی وردی تیایە
لای من سافە
http://color.hailpixel.com/#242424,
کاک Syronz لای منیش لە ماڵپەرە سافە بەڵام لە شوێنی تر وانییە بۆ نموونە ئێستا باکگراوندی وێبچنم گۆڕی چوارگۆشە چوارگۆشەی تێکەوتوە
لاى من کێشەى نیە ...
وەلله ی ئەو وێنەیەی تۆ داتناوە مامە پشتیوان لای من چوارگۆشە چوارگۆشەیە ههههه دەی برا کێشە نیە لەوانەیە هی کارتی شاشەکە بێت چونکە ئەوەی من کارتی شاشەی نزمە
وە الله ی کاک ڕێنوار وابزانم قسەکەت تەواوە لای منیش وایە
مامە گۆڤار ، کارتی شاشەکەت چەندە؟ من ٢٥٦
کاک ڕێنوار بە دروستی نازانم چەند چوونکە تەحریفی بیلادیم دانەبەزاندووە
ئەی باشە ئەو کێشەیە ئەبێ هی چی بێت؟
بهخوای نازانم بهڵام وابزانم ئهو کێشهیه بهس لای من و تۆ نییه من 2 کۆمپیوتهر بهکاردههێنم بهههردوکیان وایه لای ئهو بهڕێزانهش وایه وابزانم بهڵام دهبێت تۆزێک لێی ورد بیهوه بڕواش ناکهم ئهو شته تهنها لای من و تۆ بێت
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مەکۆکانی وێبچن » ڕهنگاڵه - Multimedia (دهنگ، وێنه و ڤیدیۆ) » بۆچی لە زۆربەی کۆدی ڕەنگەکان پێکسڵەکان دەرئەکەون؟
پشتبهسته به PunBB