بابه‌ت: کێشە لە play store یەکەم

سڵاو
مۆبایلەکەم لە جۆری meizu m2 mini ماوەک پەش ئێستە ئەپدەیتم کردەوە توشی لێشەیەک بوومە کە پلەی ستۆریەکەم کار ناکات وەک لەوێنەکەدا دیارە

http://www.webchinupload.com/f/2016-10/12c5af8b9e9c75972602abc1a2c5a0b9.jpg

کاتێک لە سێتینگ ئەکاونتی جیمەیڵەکەم ڕەش ئەکەمەوەو دوبارە داخڵی ئەکەمەوە چاک ئەبێت بەڵام بە شێوەیەکی کاتی واتە دوای چەند کاتژمێرێک کە ئینتەرنێت دابخەم و بیکەمەوە هەمان کێشە دروست ئەبێتەوە ئەبێت سەرلەنوێ جیمەهڵەکە ڕەشکەمەوەو داخڵی بکەمەوە تا دووبارە بە کاتی چاک ببێتەوە، پێشتریش توشی لەکارکەوتنی پلەی ستۆریەکەم بوم لەکاتی ئەپدەیت کردنەوە بەڵام بە یەکجار سڕینەوەو داخڵکردنەوە جیمەیڵەکە چاک بوو،  هەروەا لەدوا ئەم کێشەیەی ئێستاشم دووجار ئەپدەیتی نوێ هات و کردم هەر چاک نەبوو پاشان ئەپگرەیتی تەواوی سیستەمە هات و کردم بەهەمان شێوە چاک نەبووە بۆیە پێموانیە کێشەکە لەم ڤێرژنە نوێیانەی مۆبایلەکەمەوە هەبێت.

ئه‌مه‌وێت فێربم به‌ڵام به‌ربه‌ستاکان ڕێگه‌م ناده‌ن ! .
من له‌ فه‌یس بووک

وه‌ڵام: کێشە لە play store یەکەم

https://www.androidpit.com/how-to-fix-g … ired-error

Telecommunication Engineer - IP Network Engineer & Cisco Certified Network Associate
www.xalat.net

دەستت خۆشبێت کاک خەڵات لەو لینکە ئەپی پلەی ستریم داگرت و دامبەزاند چارەسەری کرد , دەستەکانت خۆشبێت.

من له‌ فه‌یس بووک

کاک خەڵات بەهەمان شێوە دوای داخستنەوەی ئینتەرنێتەوە بۆ چەند کاتژمێرێک ئێستا هەمان کێشەی هەیە!

من له‌ فه‌یس بووک

ئه‌و كێشه‌یه‌ هه‌ندێك جار دوای ئایپی گۆڕین یاخود خه‌ت گۆڕین له‌ هه‌ندێ مۆبایل درووست ده‌بێت، ته‌نها چاره‌سه‌ر ئه‌وه‌یه‌ له‌

settings/app manager/google play store

پاش كردنه‌وه‌ی پله‌ی ستۆریه‌كه‌ت، clear cache بكه‌ كێشه‌ت نابێت، هه‌رجارێك وای لێهات ئه‌و كاره‌ ئه‌نجام بده‌.

ژیان تۆ پێ ده‌گه‌یه‌نێت نه‌ك خۆت!

براکەم لەجیاتی جارێک سەد جار clear cache و clear data م کردوە هیچی سودی نیە

من له‌ فه‌یس بووک