بابهت: چۆن بەشیوەی ئۆتۆماتیک ئایدی خوێندکار وەربگرم
من فۆرمێکی خوێندکارم هەیە دەمەوێت لەگەل تۆمار بوونی هەر خوێندکارێک ئایدیەک زیاد بێت بۆ نێو تەیبلی خوێنکاران وەتا لەگەل تۆمار بوونی هەر خوێندکارێک ئادیییەکە نوێ بێتەوە لە mysql?
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆن بەشیوەی ئۆتۆماتیک ئایدی خوێندکار وەربگرم
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
من فۆرمێکی خوێندکارم هەیە دەمەوێت لەگەل تۆمار بوونی هەر خوێندکارێک ئایدیەک زیاد بێت بۆ نێو تەیبلی خوێنکاران وەتا لەگەل تۆمار بوونی هەر خوێندکارێک ئادیییەکە نوێ بێتەوە لە mysql?
مابەستم ئەوەیە لە ئە ژمارەنەی لەم قوێرییە چۆن هەرجارەو نوێ بیتەوە
INSERT INTO `members` (`full_names`,`gender`,`physical_address`,`contact_number`) VALUES ('Leonard Hofstadter','Male','Woodcrest',0845738767); وەلام زۆر زەرورم گەر کەسێک وەلامم باتەوە
تێنهگهشتم مهبهستت چیه!
گهر ئهتهوێ خوێندكار زیاد بكهی ههر بهكویریهكی ساده ئهكرێت.
$statement = $db->prepare('INSERT INTO students (name, grade) VALUE (:name, :grade)');
$tstatement->bindParam(':name', 'rebaz', PDO::PARAM_STR);
$statement->bindParam(':grade', 1, PDO::PARAM_INT);
$statement->execute();
$studentId = $db->lastInsertId()تێنهگهشتم مهبهستت چیه!
گهر ئهتهوێ خوێندكار زیاد بكهی ههر بهكویریهكی ساده ئهكرێت.$statement = $db->prepare('INSERT INTO students (name, grade) VALUE (:name, :grade)'); $tstatement->bindParam(':name', 'rebaz', PDO::PARAM_STR); $statement->bindParam(':grade', 1, PDO::PARAM_INT); $statement->execute(); $studentId = $db->lastInsertId()
مابستم ئەوو نییە، من دمەوەیت بەهەر چۆریک بێت خوێندکار کۆدی خوێدکار زیاد بێت لەگەل هەر خۆتمارکردنێت کۆدیکی نوێ بۆ زیاد بێت جگە لە ئادییەی کە primary key لەسەر
فیڵدێكی تر دروست بكه تایبهت به كۆد و لهكاتی خۆتۆماركردن زیادی بكه ههروهك فیڵدهكانی تر، لهم بابهته كۆده دانراوه
https://www.webchin.org/Meko/viewtopic.php?id=34477
پهڕه 1
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆن بەشیوەی ئۆتۆماتیک ئایدی خوێندکار وەربگرم