وه‌ڵام: موبایلێكم ده‌وێت سیم كارتی 4g بخوێنێته‌وه‌

گه‌یلان نووسی:
ئاسۆ نادری نووسی:

منیش مەبەستم ئەوەیە، منیش بۆ خۆم کە لە سلێمانی بووم، پێش دوو ساڵ، هەروابوو.

جا هەبوونی 4G لە نێو تەلەفۆنەکانتان گرینگی چییە؟ تەنیا وەک Hotspot بەکاریان دەبەن؟ ئەگەر وابێت، زۆر باشترە ئامێرێکی بچووکی Hotspot بکڕن.

هەبوونی 4G بە چالاکیی لەسەر مۆبایل باتری دەخوات، هەر بە جیددی، ئەگەر 4G دەم و ددانی هەبێت باتری تەلەفۆنەکان دەخوات. چالاک بوونی 4G لەسەر مۆبایلێک لە شوێنێک کە 4G ١٠٠% نەبێت دەبێتە هۆکاری لەدەست دانی زۆربەی کاتی باتری. چوونکە 4G بۆ گەڕان بە دوای Network باتری زۆر بەکار دەبات.

من بۆ خۆم کە لە سویدم تا ئێستا 4G ـم بەکار نەهێناوە.

کاک ئاسۆ وەک نمووسیم 4G تەنها یەک کۆمپانیا هەیە دابین دەکات، وە دەتوانیت لەسەر هەندێک جۆر لە موبایلەکان و تابلێتەکان سیمکارتەکەی بە کار بخەیت ئەوانیش سنووردارن، بەڵام لەگەڵ ئەوەش کە دەیخەیتە سەر موبایل بێ ئەنداز خاو دەبێت و کەڵکی ئیشکردنی نامێنێ.

لە ئێرە ئاماژەیان بە ئەوە داوە کە 4G LTE ئاسایی بەکار دەبەن، Moto G 3rd Gen بۆ خۆی یەکێک لە ئەو مۆبایلانەیە کە باشترین سەپۆرتی هەیە بۆ زۆرترین شێوازەکانی 4G.

هیچ شتێك ئه‌وه‌نده‌ باش نییه‌ نه‌توانرێت باشتر بكرێت :::http://webdarej.com

گه‌یلان نووسی:
aagren نووسی:
گه‌یلان نووسی:

بەڕێزەکەم وە جیاوازی بەڵێ هەیەتی،
١، شەبەکەی لاواز ترە وەک ئەوەی لەسەر جیهازێکی خۆیان بەکاری بهێنی.
٢، نازانم ئۆفەری دوو بەرامبەر هەیە لای ئێوە یان نا، بەڵام گەر هەبێ تۆ گەر ٣٩ هەزاری داخڵ بکەی لە جیاتی ١٥ گێگا بە هەدیە وەربگری ٥ گێگا وەردەگری لەسەر موبایل.

كاك گه‌یلان به‌ڵا من ئۆفه‌ری 2 به‌رامبه‌رم هه‌یه‌ ئه‌وه‌ی باشه‌

به‌س كاك گه‌یلان ئه‌گه‌ر من ئه‌و Sony Xperia Z3  بكرم ئایا وه‌ك جیهازی وایفای كه‌ی خۆیان  ناتوانم له‌سه‌ر موبایل سودی لێ وه‌ر بگرم
ئایا چۆنه‌ گه‌ر كه‌مێك زانیاریم به‌یتێ سوپاست ده‌كه‌م

ئایا له‌ روی خێرای و به‌رده‌وامی به‌گشتی چۆنه‌ ؟

بۆ ئۆفەری دوو بەرامبەر وەک نووسیم کارتی ٣٩ یان ٦٩ داخڵ بکەیت هەدیەکەی تۆ تەنها ٥ گێگا دەبێت.
وە لە ڕووی خێراییەوە نەخەری وەک جیهازەکەی خۆیان نابێت.

كاك گه‌یلان من هه‌ر 15 هه‌زاری به‌كار ده‌به‌م و 3 گێگایه‌ خۆی و له‌گه‌ڵ ئۆفه‌ره‌كه‌ ده‌بێته‌ 6 گێگا

ئه‌گه‌ر كێشه‌ی هه‌بێت و خاو بێت كه‌واته‌ وازی لێ بێنم باشتره‌ هه‌ر ئه‌وه‌ی خۆیان باشتره‌

ئەگەر من بکەن بە سەرۆکی هەرێم بۆ ماوەی 5  خولەک یەکەم کارم کە دەمکرد هەموو خاوەن کۆمپانیای ئینتەرقۆنەرەم کۆ دەکردەوە لەگەل بازرگانەکان ئەمسوتاندن هەروەک چۆن هیتلەر ئەم کارەی کرد . دوای ئەوە با بمکوژن

به‌رده‌وام له‌ دوای فێربوون به‌