وهڵام: چۆنیهتی چارهسهركردنی كێشهی "ڤایرۆس" له ماڵپهڕدا
دهتوانی لینکه کهم بۆ دانی
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆنیهتی چارهسهركردنی كێشهی "ڤایرۆس" له ماڵپهڕدا
پهڕه پێشوو 1 2 3 4 5 داهاتوو
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
دهتوانی لینکه کهم بۆ دانی
دهست خۆش بژیت
Click Here To Add a Site
ئهوه تانیه جی بکهم
ئهوهش وێنه

ئهمه هات جیبکهم

کلیک بکە لەسەر Verify و دواتر بە پێی بابەتەکە هەنگاوەکان جێبەجێ بکە .
ئەو کارانەم ئەنجامدا نەک پاککردنەوەی فایلەکان لە ڤیروس بگرە هەموشیم سرینەوە چاک نەبوە سایتەکە.
ئەو کارانەم ئەنجامدا نەک پاککردنەوەی فایلەکان لە ڤیروس بگرە هەموشیم سرینەوە چاک نەبوە سایتەکە.
چهند ڕۆژ پێش ئێستا ئهو كارانهت جێبهجێ كردووه؟
وەلا مامە ئاسۆ دوێنێ واتە 24 کاتژمێری بەسەردا تێپەڕ کردوە
٢٤ كاتژمێر زۆر كهمه، ١ حهفته تا ٢ حهفته دهبێت چاوهڕوانبكهیت.
وەلا وامزانی 24 کاتژمێر زیاتری ناوێت بۆ کۆنترۆلکردنەوەی ، بەلام لەکوردستان دەلێن هەر ناکرێتەوە سایتەکە هیچ حلێکی نیە کەوابێت دەبێت چاوەڕێکەم
تهنیا ریگهیهك بۆ ئهوهی خێراتر جێبهجێ ببێت ئهوهیه كه له Google Webmasters دا وهك له وێنهی كۆتایی ئهم بابهتهدا ئاماژهم پێداوه
http://www.webchin.org/Meko/viewtopic.p … 723#p67723
داوای دووباره چاولێكردنهوه بكهیت. Request a review
دەستت خۆش بێت دووبارەم کردەوەو چاوەڕوان دەکەم تاکو چارەسەرێکی دەبێت ئەگەر نا ئەوە دێمەوەو ماندوتان دەکەمەوە ، سوپاس بۆ هاوکاریت کاک ئاسۆ
کاک ئاسۆ سایتەکە چاکبوو هەر ئەمڕۆکە دوای ناردنەوەی پەیامەکەم بۆیان ،، ئیستا ئەو پەیجەی کە لە فتپ ئوپلۆدم کردوە بیسرمەوە کێشە دروست ناکات؟ مەبەستم ئەو پەیجەیە کە لەکاتی ناردنی بەستەرەکەدا ئەڵێت ئوپلۆدی بکە فتپ
باشتر وایه كۆدهكه مابێتهوه بۆ ئهوهی بتوانیت سود له Google Webmaster بگریت له داهاتوودا، كۆمهڵێك ئامرازی چاكی تێدایه.
ئهگهر نه، دهتوانیت بیسڕیتهوه، هیچ كێشهیهك درووست ناكات.
سوپاس بۆ وەلامەکەت ، نەمسڕیەوەو دەسکاری ناکەم کەوابێت.
سلاو بۆ بهرێز ئاسۆ نادری ..من مهكۆیهكم توشی ئهوه بووه ههر جیهكت كردووه وام كردووه له گۆگل بهلام تۆ ئهلێی فایرۆس بدۆزهرهوه ئێستا پێم ئهلێت تۆ له viewform فایرۆست ههیه من جۆن بتوانم فایرۆسهكه بدۆزمهوه ؟؟؟؟ من جۆن بزانم كامه كۆد فایرۆسه ؟؟؟؟
وهلام...
تكایه بهستهری ماڵپهڕهكهت دابنێ.
یان ئهو پهیامهی گووگڵ به تهواوی دابنێ.
كامه پهیام جوار مهسجم بۆ هاتووه ئهوان ئهلێیت ؟
پهڕه پێشوو 1 2 3 4 5 داهاتوو
دهبێت لە ژوورەوە بیت یان ببیت بە ئەندام بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مەکۆکانی وێبچن » وێب داڕشتن » چۆنیهتی چارهسهركردنی كێشهی "ڤایرۆس" له ماڵپهڕدا