بابه‌ت: چاره‌سه‌ری گه‌ڕانه‌وه‌ی داتای سڕاوه‌ی ناو هارددیسك چیه‌؟

سڵاو به‌ڕێزان،
له‌كاتی فۆرماتی كۆمپیوته‌ره‌كه‌م ، به‌ هه‌ڵه‌ سیسته‌مم له‌ناو هارد دیسكێك دانا ، ته‌واوی داتاكانی ئه‌و هارده‌م سڕانه‌وه‌
واته‌ سیسته‌م له‌ناو ئه‌و هارده‌ دانابوو ، هه‌موو داتاكانی سڕانه‌وه‌
.
چ به‌رنامه‌یه‌كی زۆرباشم بۆ پێشنیار ئه‌كه‌ن ، بۆ ئه‌وه‌ی به‌كاری بهێنم  بۆ ئه‌وه‌ی بتوانم داتاكانم بگه‌ڕێنمه‌وه‌ ؟
.
سوپاس بۆ هاوكاریتان به‌ڕێزان...

وه‌ڵام: چاره‌سه‌ری گه‌ڕانه‌وه‌ی داتای سڕاوه‌ی ناو هارددیسك چیه‌؟

سڵاو Disk Drill Data تاقی بکەوە بزانە کوە
https://www.cleverfiles.com/data-recovery-software.html

بەرنامەی Recovery My Files بە ڕای من باشترین بەرنامەیە و چەندین ساڵە بەکاری دێنم . ئەگەریش ئەوەی دەتەوێ کە زۆر گرنگە و نەهاتەوە ئەوە لە هەولێر سوڵتان مزەفەر دوکانێک هەیە زۆربەی هەرە زۆری ئەوەی سڕاوەتەوە دەیهێنێتەوە .

Abdullah.Omar نووسی:

سڵاو Disk Drill Data تاقی بکەوە بزانە کوە
https://www.cleverfiles.com/data-recovery-software.html

سلاو ، ده‌ستت خۆشبێت ، به‌كارم هێنا به‌لام سودمه‌ند نه‌بووم

sinjary نووسی:

بەرنامەی Recovery My Files بە ڕای من باشترین بەرنامەیە و چەندین ساڵە بەکاری دێنم . ئەگەریش ئەوەی دەتەوێ کە زۆر گرنگە و نەهاتەوە ئەوە لە هەولێر سوڵتان مزەفەر دوکانێک هەیە زۆربەی هەرە زۆری ئەوەی سڕاوەتەوە دەیهێنێتەوە .

ده‌ست و چاوت خۆشبێت ، ئه‌ویشم به‌كارهێنا ئه‌وه‌ی پێویست بوو نه‌یهێنایه‌وه‌ ، به‌ ئه‌رك نه‌بێت ناونیشانی ئه‌و دوكانه‌ بنێریت سوپاست ئه‌كه‌م

bilal0770 نووسی:
sinjary نووسی:

ده‌ست و چاوت خۆشبێت ، ئه‌ویشم به‌كارهێنا ئه‌وه‌ی پێویست بوو نه‌یهێنایه‌وه‌ ، به‌ ئه‌رك نه‌بێت ناونیشانی ئه‌و دوكانه‌ بنێریت سوپاست ئه‌كه‌م

مکتب سینۆ Sino For Computer